Bag C Muligheder

 

img_7878

Bag C Muligheder står Lone Christiansen. Jeg har en bachelor i Historie og en Master i Afrikastudier og bred erfaring med at arbejde med frivillige, projektstyring, fondssøgning, ledelse, visuel strategiudvikling, koordinering og projektledelse. Indtil jeg startede C Muligheder i 2015, har jeg bl.a. hjulpet organisationer i Swaziland og Mozambique i forhold til ide-udvikling, strategi og projektstyring. Jeg er genbrugsfuturist, når det kommer til at rådgive og hjælpe både mennesker og virksomheder med at vokse. Det handler om at finde de specifikke værktøjer, som virksomheden har behov for. Det betyder, at jeg med stor glæde går på tværs af normale faggrænser og tilpasser metoder og værktøjer til den specifikke situation. Jeg designer selv mange af de redskaber, øvelser og templates, der benyttes.

Jeg startede C Muligheder med et ønske om at sikre, at de mange gode projekter, der eksisterer, får den økonomiske støtte, de fortjener. Jeg vil gerne vise, at fondssøgning ikke behøver at være raketvidenskab, men at det med den rette viden og de rette redskaber kan gøres til en god og overskuelig proces.

I kan se en præsentation af C Muligheder her