Fondssøgning – Individuel rådgivning

Der er mange muligheder for virksomheder og foreninger for at søge fonde.  Jeg kan gå ind og rådgive på alle former for fondsansøgninger. Jeg kan eksempelvis træde ind i idéfasen eller hjælpe med at stramme op til sidst og sikre, at de rigtige pointer bliver fremhævet. Jeg kan også hjælpe med at forberede jer inden i kontakter en fond.

Min egen track record er, at jeg har været med til at sikre 6 mio til projekter i Afrika og Danmark.

Jeg tilbyder viden og rådgivning om:

Søgeprocessen  og de fire faser man skal igennem, når der søges fonde

Kan det betale sig for virksomheden/foreningen at give sig kast med fondssøgning ?

Fondsøgningstrategi – skal i gå efter private eller offentlige fonde ? og hvad størrelse puljer skal i satse på ?

  Hjælp med at finde 5 konkrete fonde, som I kan søge

Lær at vinkle ansøgningen

Få styr på fomalia

Forholdet mellem tidsforbrug, udbytte og ressourcer

Afrapportering og effektmåling

Den gyldne regel

Genveje til viden om fondene og deres kriterier